Wie is Davy, jullie fotograaf?

Ik ben Davy, de trotse papa van mijn zoontje Mattis. En binnenkort wordt ons gezin uitgebreid, want in augustus verwachten mijn vrouw Natasha en ik een dochtertje. Natasha en ik zijn al meer dan 18 jaar samen en in die tijd hebben we talloze mooie momenten gedeeld. Ik geniet enorm van de tijd die ik met haar, onze kinderen en onze familie doorbreng. Als echte gezinsmens koester ik elk moment dat ik met hen deel, of we nu samen een spelletje doen, een wandeling maken of gewoon genieten van elkaars gezelschap.

Fotografie is mijn passie omdat ik ervan hou om die kostbare momenten vast te leggen die mensen gelukkig maken. Ik geloof dat een foto veel meer is dan een simpel plaatje; het is een herinnering, een gevoel en een stukje van je leven dat je voor altijd kunt koesteren. Ik ben creatief en altijd op zoek naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen door mijn lens. Mijn optimisme en liefde voor het leven helpen me om mensen op hun gemak te stellen en de beste versie van zichzelf naar voren te brengen tijdens een shoot.

Naast mijn werk als fotograaf, heb ik nog veel andere passies. In mijn vrije tijd vind je me vaak op een terrasje, genietend van lekker eten en goede gesprekken. Ik hou ervan om de natuur in te trekken, wandelend en fietsend door mooie landschappen. Deze ontspannende activiteiten geven me niet alleen rust, maar ook inspiratie en nieuwe ideeën voor mijn werk. Ze helpen me om mijn creatieve batterijen op te laden en altijd fris en enthousiast te blijven.

Mijn doel tijdens elke fotoshoot is om een ontspannen en leuke sfeer te creëren. Ik wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt en echt kan genieten van het moment. Of het nu gaat om een gezinsshoot, een portret of een speciale gelegenheid, ik zorg ervoor dat de ervaring plezierig is en dat de foto’s de liefde en vreugde van het moment vastleggen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, jullie verhalen te horen en samen prachtige herinneringen vast te leggen die jullie voor altijd zullen koesteren.