Klein, simpel, snel op te maken en voorzien van een schitterende magneetsluiting. Vanwege het praktische formaat van 8×8 cm (boekblok 7×7 cm) past het in elke handtas en/of broekzak. De 8×8 cm versie is leverbaar met 12 tot 18 pagina’s, de 12×12 cm versie is leverbaar met 6 tot 10 pagina’s en het portret formaat 10×14 cm is leverbaar met 6 tot 14 pagina’s. Alle drie formaten zijn leverbaar in twee verschillende papiersoorten: Felix Schoeller fotopapier in 290 gsm en het mooie Fine Art papier Mohawk Eggshell in 216 gsm.

Het binnenwerk kan dubbelzijdig en afzonderlijk opgemaakt worden. U kunt zelfs mini-spreads opmaken, dus dubbele pagina’s. Bij de omslagen heeft u keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren fluweel en/of su├Ęde materiaal.

Uw foto’s worden goed beschermd dankzij de slimme magneetsluiting, waardoor beschadigingen zijn uitgesloten. En wilt u er nog een mooi geschenkdoosje bij? Dat kan! In maar liefst 3 verschillende kleuren en standaard voorzien van mooie designs en mogelijkheden om namen en/of teksten te vermelden.

Op de omslag kunnen namen en teksten gezet worden dankzij de moderne lasergravering techniek.