HOE GA IK TE WERK?


VOORBEREIDEND GESPREK

Planning is alles. Om er zeker van te zijn dat ik volledig begrijp wat jij van de fotoshoot verwacht hebben we eerst een verkennend gesprek. Hierin leer ik je kennen, bekijken we samen welk type foto’s jij mooi vindt en welke locatie jou voorkeur heeft. Zo weet ik perfect wat ik moet doen om van jouw fotoshoot een succes te maken.

FOTOSHOOT!

De dag van de fotoshoot ben jij de ster! We zien elkaar op de afgesproken plaats en tijdstip en dan vliegen we er in. In een ontspannen sfeer zorg ik voor een heel gevarieerde en leuke shoot. Het belangrijkste is dat iedereen plezier heeft, wat sowieso zorgt voor prachtige foto’s.

NABEWERKING

Jij zit vol spanning te wachten op het resultaat, maar ik ga nog even verder. Ik zorg voor professionele nabewerking en breng alles tot in de puntjes in orde. Verschillende variaties van de verschillende foto’s zorgen voor een extra speciaal resultaat. 

KLAAR!

Wanneer de nabewerking achter de rug is bezorg ik jou een persoonlijke login waardoor je online alle foto’s kan bekijken! Op die manier kan je vanop je smartphone, tablet of computer het resultaat bekijken en delen met familie en vrienden.
Foto’s in hoge kwaliteit om later eventueel af te drukken bezorg ik je ook op usb-stick.

KLEINE LETTERTJES


 • Ik lever al de foto’s digitaal aan via een online platform.
 • Een boeking van een fotoshoot is definitief als de vooruitbetaling is voldaan.
 • Bij slecht weer wordt de (locatie) fotoshoot verplaatst
  De fotograaf beslist of de fotoshoot wel of niet door gaat
  Eventueel kan er uitgeweken worden naar de studio (niet voor groepsfoto’s)
 • Iedereen is vrij om de foto’s af te drukken waar hij of zij wenst
  Ik kan alleen geen garanties geven voor afdrukken die niet door mij gemaakt zijn
 • Al mijn foto’s vallen onder copyright.
  Dat betekent dat de beelden eigendom blijven van Creativision fotografie.
  De beelden mogen niet bewerkt worden of voor commerciële doeleinden worden gebruikt tenzij schriftelijk overeengekomen is.
  Ook mogen de foto’s niet ingestuurd worden voor fotowedstrijden.
 • Het is niet toegestaan om foto’s van mijn website te gebruiken en/of te kopiëren.