Fotoshoot informatie


Fotoshoot informatie


Binnenkort is het zover!

Dan trekken we samen de fotostudio in voor een fotoshoot. Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden kunnen jullie op deze pagina alle praktische informatie vinden alsook enkele tips & tricks voor de dag zelf zodat deze fotoshoot voor jullie een onvergetelijke ervaring wordt!

Sla deze pagina gerust op bij je favorieten, dan kan je er altijd naar terugkeren! 😉


 

Hoe gaan we te werk?


Wat mag je van deze shoot verwachten? Heel veel plezier! Maar om je toch een idee te geven over hoe we te werk gaan, lijst ik dit hieronder kort even op.

Voorbereiding

Ik voorzie verschillende attributen tijdens de shoot te kunnen gebruiken. Maar stel dat je toch enkele persoonlijke zaken wil gebruiken in de foto’s, dan is dat zeker mogelijk! Heb je bijvoorbeeld een favoriete kledingstuk, teddybeer of speelgoedje van of voor je kinderen waar  jullie een speciale herinnering aan hebben? Breng het zeker mee en ik verwerk het in de foto’s!

De shoot

Tijdens de shoot zelf is er 1 gouden regel: Wees jezelf en maak plezier! Het maakt echt niet uit of je dit al vaak gedaan hebt, of het de eerste kennismaking is met een fotostudio. Het belangrijkste is dat je jezelf kan zijn en plezier maakt. Ik zal de nodige instructies geven indien dat nodig is, maar voor de rest mag je doen alsof ik er niet ben 🙂

Nabewerking

Om er voor te zorgen dat de foto’s op en top in orde zijn, maak ik uiteraard ook tijd voor de nabewerking. Tijdens of na de fotoshoot kunnen jullie uiteraard al een eerste glimp opvangen van de genomen foto’s, maar de uiteindelijke resultaten bezorg ik jullie maximum 1 week na de fotoshoot.

Wat? Hoe? Waar? Wanneer?

Praktische info


Je wordt verwacht op het tijdstip dat we afgesproken hebben. Wees op tijd!

Indien het toch niet lukt om op tijd te komen, laat dan zeker iets weten zodat ik hier in de mate van het mogelijke rekening kan mee houden. Ben je meer dan 30 minuten te laat? Dan bekijk ik wat mogelijk is om eventueel op een later tijdstip op die dag langs te komen. Indien dat niet mogelijk is dan vervalt de reservatie.

Het adres van de fotostudio is Grote Steenweg 121, 9340 Lede. Parkeren is mogelijk langs de kant van de steenweg.

Je zal zien dat deze fotostudio van Ingrid Weyers is. De poort vooraan zal open staan en je mag onmiddellijk tot helemaal achteraan doorwandelen.

In de studio zelf is een ruime zithoek voorzien, waar jullie rustig kunnen zitten. Er is frisdrank en koffie beschikbaar alsook een toilet. Indien nodig is er ook mogelijkheid om van kledij te wisselen in de omkleedhoek.

Wil je me dringend contacteren op de dag van de shoot? Dan kan je altijd bellen of sms’en op 0472 54 07 54.Wees de ster van de studio

Enkele tips & tricks


Ook jullie kunnen er voor zorgen dat jullie éxtra stralen op de foto’s. Hieronder kan je enkele korte tips vinden die hierbij kunnen helpen.

  • No stress! Indien onze shoot met kinderen doorgaat, vertel ze niet al te veel op voorhand over de fotoshoot. Het zou jammer zijn als ze onnodig zenuwachtig en verlegen worden. Ter plekke, zullen ze eerst de kans hebben om te wennen aan de omgeving en ik zal proberen om het zo ludiek mogelijk voor hen te maken.
  • Ga voor kleur! Twijfel je wat je zou aantrekken vooraleer je naar de shoot komt? Draag vooral iets waar je je comfortabel in voelt en draag gerust kleurrijke kledij, dat maakt alles nog zo dynamisch!
  • Variatie? Neem verschillende outfits mee! Wil je afwisseling in de foto’s, aarzel dan niet om bijvoorbeeld een extra jasje of een andere kleur van trui mee te nemen.
  • Omkopen mag! Merk je dat je kind een moeilijke dag heeft? Neem dan gerust iets mee wat deze leuk vindt. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je snoepjes of koekjes meeneemt, dit is perfect aanvaardbaar tijdens een fotoshoot.
    PS: ik zorg ook voor iets lekkers!


Waar gaat het door?


Voor het gemak nog even een kaartje met het adres 😉

Grote Steenweg 121 – 9340 Oordegem

Fotostudio


WordPress Lightbox Plugin