FOTOSHOOT INFORMATIE

Binnenkort is het zover!

Dan trekken we samen de fotostudio in voor een fotoshoot. Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden kunnen jullie op deze pagina alle praktische informatie vinden alsook enkele tips & tricks voor de dag zelf zodat deze fotoshoot voor jullie een onvergetelijke ervaring wordt!

Sla deze pagina gerust op bij je favorieten, dan kan je er altijd naar terugkeren! 😉

HOE GAAN WE TE WERK?

Wat mag je van deze shoot verwachten? Heel veel plezier! Maar om je toch een idee te geven over hoe we te werk gaan, lijst ik dit hieronder kort even op.

VOORBEREIDING

Ik voorzie verschillende attributen tijdens de shoot te kunnen gebruiken. Maar stel dat je toch enkele persoonlijke zaken wil gebruiken in de foto’s, dan is dat zeker mogelijk! Heb je bijvoorbeeld een favoriete kledingstuk, teddybeer of speelgoedje van of voor je kinderen waar  jullie een speciale herinnering aan hebben? Breng het zeker mee en ik verwerk het in de foto’s!

DE SHOOT

Tijdens de shoot zelf is er 1 gouden regel: Wees jezelf en maak plezier! Het maakt echt niet uit of je dit al vaak gedaan hebt, of het de eerste kennismaking is met een fotostudio. Het belangrijkste is dat je jezelf kan zijn en plezier maakt. Ik zal de nodige instructies geven indien dat nodig is, maar voor de rest mag je doen alsof ik er niet ben 🙂

NABEWERKING

Om er voor te zorgen dat de foto’s op en top in orde zijn, maak ik uiteraard ook tijd voor de nabewerking. Tijdens of na de fotoshoot kunnen jullie uiteraard al een eerste glimp opvangen van de genomen foto’s, maar de uiteindelijke resultaten bezorg ik jullie maximum 1 week na de fotoshoot.

PRAKTISCHE INFO

Je wordt verwacht op het tijdstip dat we afgesproken hebben. Wees op tijd!

Indien het toch niet lukt om op tijd te komen, laat dan zeker iets weten zodat ik hier in de mate van het mogelijke rekening kan mee houden. Ben je meer dan 30 minuten te laat? Dan bekijk ik wat mogelijk is om eventueel op een later tijdstip op die dag langs te komen. Indien dat niet mogelijk is dan vervalt de reservatie.

Het adres van de fotostudio is Grote Steenweg 121, 9340 Lede. Parkeren is mogelijk langs de kant van de steenweg.

Je zal zien dat deze fotostudio van Ingrid Weyers is. De poort vooraan zal open staan en je mag onmiddellijk tot helemaal achteraan doorwandelen.

In de studio zelf is een ruime zithoek voorzien, waar jullie rustig kunnen zitten. Er is frisdrank en koffie beschikbaar alsook een toilet. Indien nodig is er ook mogelijkheid om van kledij te wisselen in de omkleedhoek.

Wil je me dringend contacteren op de dag van de shoot? Dan kan je altijd bellen of sms’en op 0472 54 07 54.

KLEDIJ

Je hebt een fotoreportage geboekt bij Creativision fotografie! Super leuk, alleen je staat voor je kledingkast en denkt wat trek ik nu aan?

Ten eerste is het belangrijk dat jullie voor de foto’s 1 geheel vormen qua kleding. Stem dus de kleuren op elkaar af. Het hoeft niet te betekenen dat jullie allemaal hetzelfde gekleed gaan. Helemaal niet, combineren is juist leuk!

Zorg ervoor dat jullie tijdloze kleren dragen. De foto’s hangen waarschijnlijk nog jarenlang in jullie huis en worden elke dag bekeken. Zorg er dus voor dat de kleding tijdens de fotoshoot tijdloos is. Vermijd drukke teksten op kleding. Durf te combineren!

In de fotostudio kunnen we gebruik maken van een mooie witte achtergrond of kunnen we ook eerder foto’s maken met een zwarte achtergrond. Deze kleuren zijn tijdloos en zorgen er voor dat jullie er volledig uit springen op foto.

Voor sommige settings en fotoshoots (bijvoorbeeld met kindjes) kan ik ook werken met enkele achtergronden zoals hout-look, maar dit is eerder beperkt bij gewone studioshoots.